Author Topic: RN  (Read 1943 times)

Offline superperun

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
RN
« on: December 28, 2006, 21:20:28 »
Meni je RN najbolji bend iskreno :) slusam ga pa valjda od pocetka i ono mislim da je zakon :), doduse od 999 nisam slusao ali do tada jesam, gledao sam i prethodni sajt i ono u globalu mi je naj i dalje :) doduse moracu malko da vidim ove nove stvari.

Anyway puno pozdrava iz Hn-a
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 by Markus »

Offline Bugar

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
(No subject)
« Reply #1 on: February 22, 2007, 20:59:22 »
Pozdrav iz Skpolj€  -r€sp€cta najboli st€!
Viva la ANARCHY!

Offline Sister_of_riot

• Global Moderator
  • Nered Fan
    • View Profile
(No subject)
« Reply #2 on: February 25, 2007, 02:12:03 »
normalni ljudi jok ko ovi sa ispreddragstora sto pljuju a veze nemaju
vecita senko ti dises nam za vrat!

Offline Zivotni_Heroj

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
(No subject)
« Reply #3 on: April 01, 2007, 12:23:10 »
ljudi za ritam nereda se zivi!! jer on je istina a istina je jedina stvarnost i to je zivot!! Za to se gine i voli!
Pozdrav Bjeloprugi tuzle - Erno!
HEROJ , Da to je bio moj san... i sada Ja sam HEROJ!!!!

Offline Vecnioganj

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
(No subject)
« Reply #4 on: June 22, 2007, 11:43:48 »
sta nije u redu sa ispreddrakstora imaju super stvari!jurio sam dosta stvari a tek kod njih sam nasao!pozz
Vitaz Propustenih prilika

Offline Markus

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
(No subject)
« Reply #5 on: July 08, 2007, 15:53:20 »
Veliki pozdrav iz Pozege od Stjepe i Markusa!!!Mogao bi neki koncert ovde da padne?

Offline samir

• Nered Fan
  • *
  • crno je sve
    • View Profile
Re: RN
« Reply #6 on: June 06, 2008, 12:00:43 »
pozz mene interesuje kolko uzimaju za jedan svoj nastup novca ako mogu znati???
zivili

Offline Wooja(999)

• Nered Fan
  • *
  • nadrkan
    • View Profile
« Reply #7 on: June 27, 2008, 13:52:30 »
E RN slusam od malih nogu...dok mi je burazer swako wece pred spawanje pustao pogo live!sada sam nastawio da slusam...i uwek cu slusati!! :)
STAY AWAY FUCKING STRANGER

Offline Vockica_mala

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: June 28, 2009, 13:54:46 »
Neredi su najbolji, Mire je najsladji! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline uske

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: November 22, 2009, 12:58:11 »
neredi....bio sam klinac...došao je jedan lik na kampovanju u ljubostinji i počeo da mi priča o neredima i prvo što mi je odrecitovao je bila najjnovija stvar od njih..."put beznađa"bukvalno sam jedva čekao da svane dan i odem po tu kasetu!ulećem u cd shop i tamo na jednom rafu stoje dve kasete...jedna do druge-"nikog nema"i "breaking"prodavač mi reče da je breaking nova i da je stigla pre 2,3 dana.srećom sam imao nešto para i uspeo da kupim obe kasete!a bio sam klinac i imao tek 11godina!
nije prošlo mnogo i izašao je "pogo live"gde sam prvi put čuo da postoji i album pre "nikog nema"i da je na tom albumu "heroj"ali i neke druge pesme za koje nisam čuo"da znate kako sam se iscimao da dođem do tog albumaaa!klinac...u najjgore vreme ne samo za mene već i za celu srbiju ja moram da se snađem za pare i da odem za novi sad!pobegao sam od kuće otišao za ns i tamo preko jednog drugara našao taj album...sve bi to bilo lepo da me nisu startovali panduri a onda zatim i zatvorili...nisam imao nikakve dokumente pa su odlučili da me ostave zatvorenog dok roditelji nedođu po mene!no...vredelo je!
nisam se razočarao!jes da kaseta nije bila original već presnimljena ali je bila dobra!
danas...kao veliki fan imam sve njihove pesme ikad izdate i uglavnom su sve originalne stvari!potreban mi je samo breaking ali onaj od pre reizdanja pa ako može neko da mi pomogne nek mi se javi na mail

Offline MunzeMetal

• Nered Fan
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: April 26, 2010, 18:18:11 »
Sa my space-a:
Novi album, novi gitarista, novi band

Cele 2009-te pripreman je i sniman novi, taj jubilarni 10 po redu album..a nepisano pravilo je da u najbitnijim i najtezim trenucima stvari jednostavno puknu..sve se slomi i raspadne...a ipak, nekako se kockice poslazu i stvari krenu svojim putem.. i Comi je otisao svojim putem...daleko od nas...postali smo trojka..navezbana trojka koja je snimala album 4 meseca.. pesme su snimljene u Beogradu, studio Barba (snimatelj i producent Dejan Vuckovic)..postprodukcija je uradjena u studiju Fabrika 13, Ljubljana (herr Boban Milunovic)..pred sam kraj snimanja u bend je dosao Sascha Frisch, nas dugogodisnji friend i pakleno dobar tamburas, tako da su nase pesme dobile neku novu dimenziju i cvrstinu...novi album izlazi za mesec dana i nadamo se da cete stvarno uzivati u nered zvuku, a tada krece i nasa live promocija..u planu je okruglo 50 koncerata...ne mozemo da docekamo!!!!!